A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vége: Szanyi Tibor otthagyja az MSZP-t

Megszüntette tagságát az MSZP-ben Szanyi Tibor. A politikus Twitteren-jelentette be döntését. Szavaiból annyi kiolvasható: bár a szocialista párttól igen, a politikától nem köszönt el végleg.

„Vízkereszt, vagy a jó boszorkány ünnepe valaminek a végét, ill. az elejét jelenti. Megszüntettem az MSZP-ben viselt tagságomat és tisztségeimet. A magyar baloldalon szervezeti űr van, s ennek belakásával kívánok foglalkozni. Aki ott van ott van, aki nincs nincs. A barátság örök” – írta bejegyzésében Szanyi. Az Indexnek többek között azzal indokolta döntését, hogy jövőjét nem az MSZP-ben képzeli el.

„Őrületes baloldali vákuum keletkezett Magyarországon, jelenleg nincs egyetlen valódi baloldali tömörülés sem, csak neoliberális pártok működnek, holott ebben a társadalomban ma is sokan, sok fiatal kifejezetten baloldali érzelmekkel és meggyőződéssel bír, így joggal igényeli ezek hiteles politikai képviseletét” – nyilatkozta a portálnak, a jövőre vonatkozó terveiről azonban többet nem árult el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések