A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szívszorító: újévi kerékpározást szervezett egy nagymágocsi idős bácsi, végül egyedül tette meg a távot

Újévi kerékpározást szervezett a nagymágocsi Rakonczai Imre, akinek többen visszaigazoltak, hogy részt vesznek a programon, végül egyedül maradt.

Az 59 éves férfi közösségi oldalán szervezte a kerékpározást, ahol többen ígérték, hogy részt vesznek, sőt akadt olyan, aki jelezte, még valamilyen jelmezt is felvenne.

Vártam a csárdánál, hogy majdcsak jön valaki. Aztán egyszer csak megállt egy személyautó, amiből ketten szálltak ki. Kiderült, csak arra voltak kíváncsiak, hogy hányan vagyunk. Mivel csak én voltam egyedül, így beszálltak és elmentek. Aztán jött egy kedves hölgy biciklivel. De ő is elment egy idő után, azt mondta, nem vár tovább, mert vendégfogadásra készül. Mivel pont a túra útvonalában lakik, ezért elkísértem hazáig, aztán egyedül folytattam tovább a biciklizést  – mesélte a férfi a Délmagyarnak.

Imrének így egyedül kellett letekernie az 5 kilométeres távot, méghozzá szerencsehozó kéményseprőnek öltözve . Elmondása szerint ez egyáltalán nem vette el a kedvét attól, hogy jövőre újra megszervezze a biciklitúrát .

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések