A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Okos ajtócsengő buktatott le egy gyilkost, aki halálra késelte terhes testvérét

A család okos ajtócsengőjébe épített kamera a gyilkossági úgy perdöntő bizonyítéka, ami alátámasztja az egyetlen jelenlévő tanú vallomását.

December 27-én szörnyű gyilkosság történt egy texasi családi házban, ahol a 25 éves Michael Egwuagu egy konyhakéssel halálra késelte áldott állapotban lévő nővérét, Jennifert – számolt be a HVG oldala.

Linda Mura volt jelen az eseménynél, aki vallomásában azt állította, hogy a nő telefonhívása miatt érkezett a házhoz. Ám amikor megérkezett, csak a házból kilépő Michaelel találkozott, akinek a kezében ott volt a véres kés is. Ráadásul azt is hozzátette, hogy a férfi elismerte szörnyű tettét.


A nő vallomását azonban az okos ajtócsengő is alátámasztja, hiszen az eszközbe beépített kamera végig rögzítette a férfi vallomását.

A helyi rendőrség közleményéből pedig még egy megrázó részletre is fény derült. Az első trimeszterben lévő asszony ugyanis írt egy SMS-t ikertestvérének, Martin Chinedu Egwuagunak, hogy siessen a házához, mert testvérük komoly problémával küzd, azonban mire Martin megérkezett a házhoz, már nem tudott egyik testvérén sem segíteni.

A boncolás során azt is megállapították, hogy a támadás során a terhes nőt egy-két tucat szúrás érte. A rendőrök a gyilkossággal vádolt férfire meztelenül, egy véres kés mellett találtak rá az utcán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések