A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szebeni István: komoly pofon volt Gesztesi Karcsi halála – Nagyon megviselte a tragédia a műsorvezetőt

Az egész országot sokkolta január elején Gesztesi Károly hirtelen halála, nem csoda, hogy többen gondolták át az életüket a tragédia után.

Szebeni István, a Tények műsorvezetője szerint bármikor megtörténhet a baj, éppen ezért nem szabad elvesztegetni az időt. Főleg akkor, ha valakinél már jelentkeztek az érrendszeri bajok, mint például Szebeninél, aki alig fél éve visszérműtéten esett át.

– Nem iszom, nem dohányzom, nem használok semmilyen káros szert, évente egyszer pedig mindenképpen elmegyek egy teljes körű szűrésre. Persze, a 198 centiméteres magasságom rizikófaktor, hiszen a szívemnek 25 centivel hosszabb útra kell pumpálni a vért, így esélyesebb, hogy kialakul a visszér. De ezen nem szabad állandóan keseregni, sőt, semmin sem szabad keseregni, mert az az élet nem minőségi! – jelentette ki a híradós, aki szerint nem szabad a boldog pillanatokat halasztgatni.

– Alapvetően próbálok már jó ideje úgy élni, hogy amikor este lefekszem, azt érezzem, ezért a napért is érdemes volt élni, és minden rendben van. Gesztesi Karcsi halála azonban komoly pofon volt. Nagyon megviselt, de sok mindenre meg is tanított! Ő olyan ember volt, hogy ha belépett egy helyiségbe, ott kisütött a nap, és onnantól kezdve mindenki mosolygott. Szeretnék én is olyan lenni, aki felvidítja az embereket – jelentette ki Szebeni, akinek emellett komoly felelőssége is van, hiszen a családja és a szerettei is számítanak rá.

– Nekem ott a négy és fél éves kisfiam, akit fel kell nevelnem, innentől kezdve kutya kötelességem vigyázni magamra, és úgy élnem az életem, hogy ne legyek boldogtalan.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések