A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ricky Gervais elküldte Hollywoodot a p.csába a Golden Globe-on – Tom Hanks reakciójából mém lett

Hajnalban átadták az idei Golden Globe-díjakat, s ahogy az lenni szokott, Hollywood krémje megjelent a díjátadón: volt, aki visszafogottabb ruhában, volt, aki jócskán mutatott a bájaiból.

A Golden Globe hangulatára érezhetően rányomta a bélyegét a közel-keleti feszültség, illetve az ausztráliai tűzvész nyomán kialakult katasztrofális helyzet. Ricky Gervais volt az est házigazdája, aki arra buzdította a győzteseket, hagyják ki beszédeikből a közhelyes politikai gondolatokat. A brit komikus, aki eddig a legtöbbször volt a gála házigazdája, idén utoljára vállalta el ezt a szerepet. Mentségére szóljon, előre jelezte, hogy nem akarja visszafogni magát. Így is lett.

Az este során egész Hollywoodnak beszólt, s „mindenkit elküldött a picsába”.

Nem vagytok abban a helyzetben, hogy leckéket adjatok a közönségeteknek. Semmit nem tudtok a való világról, a többségetek pedig kevesebb időt töltött iskolában, mint Greta Thunberg. Fogadjátok el a díjat, köszönjétek meg az ügynökötöknek, Istennek, majd tűnjetek el a picsába

– hangzott el a szájából. És bár a közönségtől nevetett a szavain, a mosolyok aligha voltak őszinték.


Később abba kötött bele, milyen cégeknek dolgoznak a színészek:

„Ha az ISIS elindítana egy streamingszolgáltatást, már hívnátok is az ügynökötöket, ugye?” – kérdezte a közönségtől.

A streamingszolgáltatók és sorozatkészítők közé beszállt alma logójú techóriást is megtalálta: az Apple „egy kiváló drámával, a The Morning Show-val lépett be a tévés játékba, amely a helyes cselekedetekről és a méltóság fontosságáról szól. Mindezt egy olyan cég gyártotta, aki éhbérért dolgoztat Kínában” – mondta.

Több embernek külön is beszólogatott – Tom Hanks grimaszolása például rögtön mém lett: ilyen fejjel hallgatta Ricky Gervais szavait:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések