A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történik? Újabb magyar úszó hagyta ott Tusupot

Újabb úszója hagyta ott az egy ideje ismét Magyarországon dolgozó Shane Tusupot. Mint ismert, Hosszú Katinka volt férje és az olasz Ilaria Cusinato, illetve a magyar Földházi Dávid útjai már korábban elváltak, és most újabb növendéke szakított vele.

A hvg.hu az SzPress közleménye alapján azt írja, a 15 éves Bujdosó Zsombor visszatér korábbi edzőjéhez, Lőrinczi Györgyhöz, akit épp Tusup miatt hagyott ott korábban, sőt, az amerikai edző kedvéért még debreceni otthonából is elköltözött, Budapestre.

A fiatal úszót a szülei vették ki Tusup iskolájából, fél év után, sőt a régi edzőjét is ők kérték meg, vegye vissza a fiút.

"Úgy értesültem, hogy kulturált és higgadt beszélgetés zajlott le az amerikai és a szülők között, nem kaptak össze, és ez így van rendjén. Természetesen Zsomborral is azonnal beszéltem, szerintem örül, hogy így alakultak a dolgok, és február 28-án velem, a magyar klubtársaival együtt utazhat el a törökországi edzőtáborba” – mondta Lőrinczi György.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések