A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Mentsük meg a koalákat” – Meztelen képeiért cserébe gyűjtött adományt egy modell a Twitteren

Kirúgták a munkahelyéről, a családja pedig kitagadta az amerikai modellt, aki meztelen fotókat ígért az ausztrál bozót- és erdőtüzek áldozatainak megsegítésére szánt adományokért – írja az NZ Herald.

Kaylen Ward közösségi felületein indította el a nem-szokványos kezdeményezését, amellyel az ausztráliai bozóttüzek megfékezését szerette volna segíteni. A modell ugyanis azt ígérte, minden felajánlott tíz dollárért egy meztelen fotót küldött magáról a felajánlónak, ha az bizonyítani is tudja a az összeg átutalását.
Meztelen képekért cserébe kért adományokat az amerikai modell. Fotó: Twitter/THE NAKED PHILANTHROPIST

A Twitteren közzétett bejegyzésre közel 123 ezer kedvelés és több ezer hozzászólás érkezett, majd perceken belül üzenetek százai árasztották el a 20 éves Ward postafiókját, benne az adományokat bizonyító számlákkal. A modell az eddig összegyűlt közel 750 ezer ausztrál dollárt (több mint 153millió forintot) olyan szervezeteknek ajánlotta fel, mint az ausztráliai Vörös Kereszt, az új-dél-walesi tűzoltóság vagy a koalákat gondozó menhelyek.

Kezdeményezését, azonban nem mindenki fogadta hasonló lelkesedéssel. A Wardot foglalkoztató modell-ügynökség ugyanis a bejegyzés megjelenését követően felfüggesztette a nő profilját, mondván, azzal megsértette a cég irányelveit.

„Törölték az Instagram-fiókomat, a családom kitagadott, a pasi pedig, aki szeretek nem beszél velem. Mindezt egyetlen tweet miatt! De kit érdekel! Mentsük meg a koalákat” – írta Kaylen egy másik Twitter-bejegyzésében, amelyre ugyancsak rengeteg válasz érkezett. Volt olyan is, aki azt írta, a modell többet tesz Ausztrália megmentéséért, mint néhány miniszterelnök, míg mások szerint „nem minden hős visel köpenyt, mert van, akinek semmit sem kell hordani”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések