A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a cigánybiznisz főbefektetője: hatalmas károkat okozhatnak a miniszterelnök lépései

Magyar György nagyon kemény véleményt fogalmazott meg: állítása szerint most a cigányság, az elítéltek és az ügyvédek kerülnek a kormány célkeresztjébe.

Keményen támadta Magyar György a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában a kormány döntéseit. Az ügyvéd meglátása szerint a Soros György és a migránsok után most Orbán Viktorék máshova helyezték a fókuszt.

Úgy véli, a börtön kártérítések kifizetésének leállítása öngól, mivel így újabb és újabb ügyek fognak előjönni, ráadásul egy ítéletet 'végre nem hajtása' jogellenes.

Az Emberi Jogok Európai Bírósága által hozott ítélet pedig kimondta, hogy Magyarországnak el kell bírálnia a kártérítési igényeket kártérítési tételeket is megállapították, amit - mint mondta - egészen addig fizettek is, míg Orbán Viktor közbe nem avatkozott.

Most felfüggesztették a kifizetéseket, nem hajtják végre a bírói ítéletet, Magyar György szerint azonban ezt, a bírói ítéletet még törvénnyel sem lehet felfüggeszteni, és ha valakinek a szemét szúrja, hogy bűnözők kapnak pénzt, érdemes abba belegondolni, hogy ezt ők azért kapják, mert a börtönben sanyargatják őket - teszi hozzá Magyar György, aki úgy véli, a miniszterelnök lépései hatalmas károkat okozhatnak, mert az állampolgárokat az a benyomás érheti, a törvényt nem mindenkinek kell betartani - írja a 24.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések