A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt a kelebiai postavezető, a körülményekről döbbenetes levél terjed – Vizsgálják az ügyet

Meghalt a kelebiai postavezető, s egy, az interneten keringő, neki tulajdonított levél szerint maga dobta el az életét. A levélben meg is indokolja, miért döntött így.

A postások egyik nyilvános Facebook-csoportjában szereplő képernyőfotókon látható, január 4-i keltezésű levél szerint a postavezető 46 éve dolgozott a cégnél. A levél, amelynek eredetiségét nem erősítették meg, arról szól, hogy a postavezető megelégelte a társaságnál tapasztalható munkakörülményeket. Az állítások szerint a vidéki, kisebb posták közül van olyan, ahol 3000 lakosra két postai dolgozó jut, van, ahol 40 éves, pottyantós vécé jár a postásoknak a kert végében, a feladatok pedig eltolódtak az értékesítés irányába: „kofát csináltak belőlünk" – fogalmaz a levél. A levélben az is szerepel, hogy írója tiszta tudattal döntött saját haláláról, amelyért teljes egészében a Magyar Postát teszi felelőssé.

Az Indexnek a Magyar Posta megerősítette a halálhírt, de annak körülményeiről és a neten terjedő levél valódiságáról nem írtak. Ez áll a válaszukban:

A Magyar Posta vezetése megrendüléssel értesült a kelebiai postavezető haláláról. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja, ezért az ügyről a posta nem nyilatkozhat. Társaságunk belső vizsgálatot indított az ügy körülményeinek tisztázására. A vállalat mindent megtesz, hogy a következő időszakban segítse a családot és a postás kollégákat a gyász feldolgozásában.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések