A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már el is kapta a rendőrség azt a fiatalt, aki brutálisan megverte a szobatársát a kaposvári gyermekotthonban – videó

A rendőrök előbb elfogták a felvételt készítő fiatalt, majd nem sokkal később már a fiú feltételezett támadóját is bilincsben vitték a kapitányságra.

Amint azt megírtuk, egy kaposvári gyerekotthonban készült felvétel került ki a Facebookra, ahol jól látható, hogy idősebb társa súlyosan bántalmazott egy fiatalabb fiút, aki feltételezhetően a szobatársa. Egy harmadik fiatal vette videóra az egészet, néha röhögve kommentálva a történéseket, illetve biztatva a bántalmazót, hogy abba ne hagyja. A felvétel a rendőrséghez is eljutott, akik súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást.

A hatóság azonnal vizsgálatot indított, a tanúvallomások és a bizonyítékok alapján hamar azonosították a feltételezett elkövetőket, majd előbb a felvételt készítő fiatalt sikerült rendőrkézre keríteni, ezt követően pedig a bántalmazót is elkapták. Őket súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A felvételen bántalmazóként látható 16 éves fiatalt őrizetbe vették, egyben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a Police.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések