A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vágó István akkorát hazudott, hogy leszakadt az ég

Füllentésen kapták Vágó Istvánt a BKV-sok – értesült a Blikk.

A kvízmesterből lett politikus fotókat tett ki Facebook-oldalára a rozsdásodó felújított orosz metrókocsikról, azt állítva, hogy ő maga a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságának másik két tagjával felkereste a rozsdás metrókocsikat.

„A látvány szívszorító” – írja Vágó, ám a Blikk BKV-s dolgozóktól úgy tudja, hogy a kvízmester – bármennyire is szeretné azt a látszatot kelteni – nem járt abban a műhelyben, ahol szétszerelték a rozsdarágta új orosz metrót. Így csak más valaki által készített képek miatt szorulhatott össze a kvízmester szíve.

BKV-s forrásaink szerint Vágó saját magát buktatta le a felügyelőbizottsági tagtársaival készült közös fotóval. A kép, amelyen két társával van, az Örs vezér téri járműjavító bejáratánál készült. Van benne valami, csak épp orosz metró nincs. Az Örsön ugyanis az Alstomokat tárolják, a 3-ason járó orosz metrók egyik rozsdás padlójú példányát a Kőér utcai telepen szerelték szét. BKV-s forrásaink szerint utóbbi a BKV üzeme, ott pedig Vágó nem felügyelőbizottsági tag, így oda nincs bejárása.

Vágó István a kérdéseinket személyes támadásnak vette, szerinte fontosabb, hogy rozsdásodnak a metrókocsik

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések