A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatták a Real Madrid egykori sztárját

Letartóztatták a Real Madrid korábbi labdarúgóját, a 14-szeres spanyol válogatott Raúl Bravót, akinek állítólag köze lehetett a szerb Darko Kovacsevics elleni fegyveres támadáshoz. A hatóságok szerint Bravo tíz társával egyeztetve küldhetett bérgyilkost a hírek szerint a spanyol bundabotránnyal kapcsolatban információkat szivárogtató korábbi csatárra.

A Juventusban is megforduló Kovacsevicsre másfél hete, görögországi háza előtt nyitott tüzet egy autóból két ismeretlen. Ő a földre vetette magát, könnyebb sérülésekkel megúszta. Állítólag három méterről lőttek rá, sokak szerint megfélemlítés céljából.

„Nincsenek, nem is voltak ellenségeim, mindig csak a családommal és a sporttal foglalkoztam. Hiszek az igazságszolgáltatásban, bízom benne, hogy a rendőrség feltárja az ügyet" – közölte az eset után Kovacsevics.

Bravo az Olympiakosznál játszott együtt a szerbbel, innen ismerik egymást. Állítólag Kovacsevics információkat adott a hatóságoknak a bundabotrányról – a vád szerint Bravo társaival az elmúlt három évben több spanyol meccset manipulálhatott. A volt Real-focistát májusban már őrizetbe vették, de aztán szabadlábra került.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések