A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Légiósok: Szoboszlai megsérült, de nem kell sokat kihagynia

A Dohában edzőtáborozó RB Salzburg magyar középpályása gólt szerzett az al-Arabi elleni felkészülési mérkőzésen, de le kellett cserélni.

A katari ellenfél nem okozott megoldhatatlan feladatot Szoboszlaiék számára, az osztrák bajnok 6-0-ra nyerte meg a felkészülési mérkőzést. A magyar válogatott középpályás az ötödik percben szerezte meg a vezetést csapatának, de nem sokkal később egy ütközés után nem tudta folytatni a találkozót.

Az orvosi vizsgálat után kiderült, a csípőízülete sérült meg, de a klub tájékoztatása szerint csupán néhány napra kerül a partvonalon kívülre a magyar játékos, de az szinte biztos, hogy ki kell hagynia a Zeni elleni, szombati edzőmeccset.

A Salzburg számára február 9-én folytatódik a tétmeccsek sora, az Amstetten ellen lépnek pályára a kupában, a bajnokságot az Európa-ligában a legjobb 32 közé jutó LASK Linz ellen folytatják, majd az Eintracht Frankfurttal küzdenek meg a második számú európai kupasorozat egyenes kieséses szakaszában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések