A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Király Kupa: nagy skalpot szerzett a Zaragoza, nyert a Sevilla

A jelenleg a spanyol labdarúgó másodosztályban szereplő Real Zaragoza legyőzte és kiejtette az élvonalbeli Mallorcát a Király Kupa legjobb 32 csapata között.

A Zaragoza-Mallora összecsapás első félidejében csak a sárga lapok röpködtek, gól nem született, a fordulás után viszont gyorsan előnybe került a másodosztályú gárda, Kagawa Shinji gólpasszát Alejandro Balnco váltotta gólra. Öt perccel később Puado duplázta meg a zaragozai előnyt, a hajrába fordulva pedig Linares döntötte el a mérkőzést. A végén Aleix Febas récén még szépített a Mallorca, de búcsúzott a kupától.

Nem hibázott hazai pályán a Sevilla, az andalúziai gárda a Levantét fogadta és már az első negyed órában megszerezte a vezetést Fernando révén. A valenciai gárda még az első félidőben egyenlített Duarte góljával, de a második félidő azonnal sevillai góllal kezdődött, végül Oliver Torres állította be a végeredményt.

Spanyol labdarúgó Király Kupa, a legjobb tizenhat közé jutásért
Recreativo Huelva-Osasuna 2-3 - hosszabbítás után (Morcillo 13., Roncaglia 45+1. - öngól, ill., Brasanac 76., Chimy Avila 83., Perez 111.)
Zaragoza-Mallorca 3-1 (Blanco 48., Puado 54., Linares 75., ill. Febas 85.)
Sevilla-Levante 3-1 (Fernando 13., Ocampos 46., Torres 78., ill. Duarte 31.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések