A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt a legfőbb ügyész válasza a Borkai-ügy kapcsán

Megjelent Polt Péter legfőbb ügyész Ungár Péternek adott válasza – írja a 24.hu.

Ungár a Borkai Zsolt ügyében indult nyomozással kapcsolatban feltett kérdései mellett érdeklődött a kispesti szocialista képviselőről, Lackner Csabáról is.

Polt Péter az üggyel kapcsolatban elmondta, a nyomozás jelenleg is folyamatban van, de tanúkihallgatás még nem történt. A válaszban megadott sorszámok alapján Borkai kapcsán három ügyben is folyik nyomozás a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda korrupció és gazdasági bűnözés elleni főosztályán.

Borkai Zsoltról még az őszi önkormányzati választások előtt jelentek meg olyan felvételek, amelyeken egy adriai jachton prostituáltakkal rendezett orgián vesz részt.

Lackner Csaba kispesti szocialista képviselőről pedig a Magyar Nemzet és a Hír Tv hozott korrupcióval kapcsolatos felvételeket nyilvánosságra. A válaszból az is kiderül, hogy bár a nyomozás a Lackner-ügyben is megkezdődött, még ez esetben sem került sor a kihallgatásra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések