A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az interneten terjedő csalásra figyelmeztet Szinetár Dóra – fotó

A színésznő a minap tett közzé egy bejegyzést az Instagram-oldalán, amelyben egy nem létező cég által terjedő átverésre vonja fel a rajongói figyelmét.

A színésznő óva int mindenkit, hogy ne dőljenek be a fiktív e-mail címről küldött üzeneteknek, ugyanis nem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a hivatalos forrás. Arra kéri követőit, hogy amennyiben ők is kapnak ilyen üzenetet, akkor semmiképpen se kattintsanak az abban található linkre, ugyanis lopás áldozataivá válhatnak.

„VIGYÁZAT!!! Ha ilyen e-mail-t kap bárki, ne nyissa meg a benne levő 'ellenőrizze most' feliratra való rákattintással elérhető linket!!! És egyáltalán... ne vegye senki komolyan! Ezt nem a NAV küldi, hanem valami nemlétező cég (almafasandor@t-online.hu) címről. Átverés! Lehúzás! Lopás! És gondolom nem lehet tenni semmit, mert a 'szerver nem található'... Még hozzáteszem, nem, nem 'loptak meg', nem 'ért súlyos támadás', nem 'indult rémisztően az újév', és egyáltalán... köszönöm, én jó vagyok, csak segíteni szeretnék az esetleges jövőbeli áldozatoknak, hogy ne hagyják magukat átverni!!!" – írja Szinetár Dóra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések