A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Ausztráliában pusztító tűzvész miatt nem jelent meg Russell Crowe a Golden Globe-gálán

Döbbenetes ok miatt nem tudta átvenni Russell Crowe a Golden Globe-díját.

Január ötödikén, vasárnap este osztották ki az idei, vagyis a 77. Golden Globe-díjakat, ami a filmes szakma egyik legnagyobb elismerése. Ám az 55 éves ausztrál színész, Russell Crowe nem tudott jelen lenni a gálán, így a minisorozatok és tévéfilmek kategóriában neki megszavazott, a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat sem tudta átvenni. Mindezt azért, mert a színész épp Ausztráliában segédkezik a kontinensen pusztító bozóttűz megfékezésében, ahol az otthona van és a családja is él – írja 444.hu.

Crowe Jennifer Aniston által elküldött egy üzenetet arra az esetre, ha ő nyerné meg a szobrocskát – ebben viszont – ahelyett, hogy a sorozatát méltatta volna – az Ausztráliában pusztító természeti katasztrófára hívta fel a figyelmet, kitérve arra, hogy a klímaváltozás valóban létező probléma, így ideje lenne megfogadni a szakemberek javaslatait és átállni a megújuló energia használatra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések