A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A templom oltárához hajtott az autójával egy férfi, mert szerinte megszállta az ördög – videó

Egy spanyol autós áttörte egy templom kapuját, mert állítása szerint megszállta az ördög és csak az oltárnál lelhet biztonságra.

A kora reggeli órákban történt, hogy egy sofőr behajtott egy sonseca-i templom csukott kapuján és meg sem állt az oltárig. Az incidenst azzal magyarázta, hogy megszállta a ördög és csak Isten házában találhat megnyugvást.


Amikor az egyik szemtanú, miután azt hitte, hogy baleset történt, odarohant az autóhoz, de hamar elrohant, miután a sofőr elijesztette a kiabálásával. A halálra rémült szemtanú végül segítséget hívott, a helyszínre érkező polgárőrök pedig az oltár mellett találták a zavarodott férfit.

Az eset idején senki nem tartózkodott a templomban, személyi sérülés nem történt. A sofőr feltehetőleg valamilyen drog hatása alatt állhatott, nem messze a tempómtól, egy üzletben dolgozott, ahol kannabisz tatalmú termékeket árusított . A rendőrség őrizetbe vette a férfit -írja a Dailymail.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések