A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egészen elképesztő a dombóvári pizzatolvaj története

Épp csak lecsúszott az utolsó falat pizza annak a rablónak a torkán, akinek mindössze ennyi volt a zsákmánya egy pizzafutártól Dombóváron.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 22 éves férfi gondosan előkészült. Ahogyan az a filmekben lenni szokott, harisnyából maszkot készített, s így próbált ráijeszteni a futárra. Ám azzal nem számolt, hogy a helyi étterem dolgozója nemhogy nem adja át neki a bevételt, de még csak meg sem ijed.

– Miután az étterem alkalmazottja nem teljesítette a férfi kérését, először elvette a kocsi indítókulcsát, amit végül visszaadott, majd egy családi pizzát vett ki a csomagtartóból, és fizetés nélkül távozott – írták a rendőrök az esettel kapcsolatban. Bár az egyenruhások gyorsak voltak, s néhány órán belül azonosították a fiatalt, a lakásán már csak a pizza dobozát találták meg, aminek a tartalma a helyszínelők képei szerint az utolsó morzsáig elfogyott.

– A rendőrök a 22 éves elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – tették hozzá a rendőrök.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések