A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A könnyes búcsú: eladja gyermekkori álmát Fucsovics Márton

Eladja több tízmilliós sportautóját Fucsovics Márton teniszező, aki két éve – gyerekkori álmát valóra váltva – vett egy Porschét – figyelt fel a Bors.

„Eladó a Porschém, ha valakit érdekel, írjon!” – hirdette meg sportautóját az Instagram-oldalán tegnap Fucsovics nem sokkal azután, hogy az 1,465 millió dolláros (432 millió Ft) összdíjazású dohai keménypályás tenisztornán főtáblára jutott. A 27 éves nyíregyházi játékos köztudottan az autók szerelmese, évekkel ezelőtt kapott lehetőséget egy Porsche tesztvezetésére, amely után azt nyilatkozta: gyermekkori álma egy modellt venni a német márkából. Nos, 2018 júliusában vett is egy gyönyörű, 365 lóerős, 719 Cayman GTS-t, amelynek 290 kilométer/óra a végsebessége.

Új ára ekkor 26 milliónál kezdődött, de extra felszereltséggel meghaladta a 30 milliót is. Ezt árulja most Fucsovics, és bár nem tudni, mennyiért, a hasonló modelleket még most is 24-25 millióért hirdetik az interneten.

A teniszező vélhetően kihasználatlanság miatt válik meg gyermekkori álmától, mert korábban elmondta, a rendszeres utazgatás miatt felesleges itthon autót tartania. Sőt, amióta a BMW márkanagykövete lett 2018-ban, rendszeresen kap használatra vadiúj autókat. Előfordult az is, hogy a teniszező egy 50 milliós i8-as volánja mögött tűnt fel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések