A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Wolf Kati az X-Faktorban tudta valóra váltani az álmait

Húsz évig készült az előadói pályára Wolf Kati, de amikor a Megasztárba került, még inkább a családot választotta.

– Bár bekerültem a Megasztár ötvenes csapatába, de ott felálltam és eljöttem. Tudtam, hogy egy ilyen műsorral olyan élet indulhat el, amire akkor nem voltam felkészülve. Nem akartam újságok címlapján szerepelni – mondta énekesi pályája kezdetére visszaemlékezve a Story magazinnak a zenészdinasztiából származó énekes, aki akkor úgy érezte, ha belevág az énekesi karrierbe, lemondhat az anyaságról.

– Édesapámtól, Wolf Péter zeneszerzőtől örököltem a nyitottságomat, hogy imádom a hivatásomat, hogy szeretek sokat dolgozni, anyukámtól viszont azt hoztam, hogy egy családban a nő az összetartó erő, s hogy az anyaság mindennél fontosabb – indokolta választását. Azt is hozzátette: az X-Faktorban való indulásakor már nem volt ilyen kényszer, egyenes út vezetett a színpadra.

A magánéletéről elárulta, hogy bár a férjével nem váltak el, de külön költöztek. A helyzet azóta is változatlan, de ügyelnek arra, hogy a lányaik mindenkinél otthon érezzék magukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések