A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka exférje Magyarországra költözik

Shane Tusup az olasz kalandja után ismét Magyarországra költözik.

A népszerű edző a nyáron Ilaria Cusinatóval foglalkozott Olaszországban, akivel nagy tervei voltak: a cél az volt, hogy az olasz úszó legyőzze Hosszú Katinkát. Az első viadalon azonban rögtön kiderült, ez nem lesz könnyű, ugyanis Katinka 14 másodpercet vert Cusinatóra a budapesti világkupán.

Tusup terve befuccsolt, ezért új csapatot épített, jelenleg négy tanítványa van: az Eb-ezüstérmes Szilágyi Liliána, Bujdosó Zsombor, a brazil Naná Almeida és a lengyel Wojciech Wojdak.

Tusupék pillanatnyilag Egerben tartózkodnak, ahol a tréner egy titkát is elárulta az Instagram-oldalán: mint írja, egy új multinacionális vállalat alapítását tervezi, amely magában foglalja az úszóklubját, illetve egy egyedi témájú sportügynökséget.

Az amerikai sportember a posztjában azt is elárulja, hogy a négy főből álló csapatával Magyarországra költözik, itt dolgozzák ki a részleteket. Tusup a magyarok közt nagy népszerűségnek örvend, így nem is csoda, hogy itt képzeli el céljai megvalósítását.

A 31 éves Tusupnak egyébként nagy elvárásai vannak Szilágyi Liliánával kapcsolatban, szerinte a fiatal úszó nagyon gyorsan fejlődik.

„Úgy érzem, közel állunk ahhoz, hogy újabb olimpiai aranyat adjunk az országnak” – írta Tusup.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések