A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Janicsák Veca dalban mondja el, mitől lesz más számára az idei karácsony

A Fonogram-díjas énekesnő karrierje során először ad ki karácsonyi szerzeményt.

Több fronton is formabontó ünnepre készül Janicsák Veca. Az X-faktor korábbi versenyzője áttért a vegetáriánus életmódra, így a szokásostól kimondottan eltérő menüvel várja a vendégeket, aminek az elkészítése igencsak komoly feladatnak ígérkezik.
„Általában én látom vendégül a rokonságot, és mivel nemrégiben áttértem a vegán életmódra, így a tradicionális ünnepi fogásokat szeretném majd vegán verzióban is elkészíteni. Emellett igyekszem minél több területen figyelmet fordítani a tudatosságra, így a családunk felnőtt tagjaival megegyeztünk abban, hogy ezúttal csak a gyerekek kapnak ajándékokat, egymásnak kézműves meglepetésekkel készülünk. Korábban készítettem már például felcímkézhető zöldségtároló zsákocskákat is, ehhez hasonló hasznos apróságokkal tervezek” – mesélte az ünnepi előkészületekről Veca.

Az énekesnő a rokonok mellett a rajongóknak is komoly meglepetéssel készül, hiszen A Fényfüzér című új szerzeménnyel igazi karácsonyi hangulatot fog varázsolni a nappalikba. A meghitt dalhoz egy egyedi klip is forgott, amelyben Veca gyerekekkel közösen borította ünnepi fényekbe Pannonhalmát.
„Mindig figyelmet fordítok arra, hogy ne vásároljunk fölöslegesen újabb és újabb díszeket, de a fénydekorációk ilyenkor nem maradhatnak el nálunk, ezért szerettem volna, hogy a fények meghatározók legyenek az új dalban is, hiszen elengedhetetlen részei ennek az időszaknak. Így egy környezettudatos fénytechnikai céggel együttműködésben, gyerekekkel közösen világítottuk ki ünnepi fényekkel Pannonhalma egy-egy helyszínét, ezzel örömet okozva a helyieknek" – árulta el kulisszatitkait a művésznő.

És akkor itt az új, ünnepi dal Vecától:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések