A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Voltak nagy nevetések, sírások, nehéz döntések” – Dallos Bogi így értékelte az idei X-Faktort

Véget ért az X-Faktor idei évada, Dallos Bogi pedig őszinte posztban mesélt arról, mit mindent adott neki a műsor.

Egy róla készült gyönyörű képpel együtt osztotta meg gondolatait a tegnap Ruszó Tibi győzelmével véget ért X-Faktorról Dallos Bogi, aki idén először próbálhatta ki magát mentorként ByeAlex, Gáspár Laci, és Puskás Peti mellett. Az Instagramon posztolt szövegben arról írt, sosem felejti el azt a sok-sok élményt, amelyet a műsortól kapott.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

vége. @xfaktorhun köszönök minden élményt, amit kaptam tőled, sosem felejtem. Rengeteg tehetséges embert ismertem meg, voltak nagy nevetések együtt, sírások, nehéz döntések...ez egy szenvedélyes évad volt az biztos. Köszönöm az RTL-nek, hogy hitt bennem. Köszönöm nektek a sok szeretetet, amit kaptam az elmúlt hónapokban. ( a rengeteg kedves üzenetet, és rajongói oldalt...boldoggá tesztek vele) Köszönöm, hogy 22 évesen a Lányok mentora lehettem. Minden percét élveztem, és levontam a tanulságokat. Gratulálok a finalistáknak, és legfőképp neked @ruszotibihivatalos a győzelemhez. Szóval hálás vagyok mindenért, most egy kicsit hangolódom az ünnepekre, alig várom, hogy a családommal, szeretteimmel együtt legyünk, aztán jönnek az új dalok, klipek, koncertek! Remélem velem lesztek.💫✨💜 #xfaktor #finálé #mentor #dallosbogi 📸: @panamyphoto
Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,



"Rengeteg tehetséges embert ismertem meg, voltak nagy nevetések együtt, sírások, nehéz döntések...ez egy szenvedélyes évad volt az biztos.

Köszönöm az RTL-nek, hogy hitt bennem.

Köszönöm nektek a sok szeretetet, amit kaptam az elmúlt hónapokban. ( a rengeteg kedves üzenetet, és rajongói oldalt...boldoggá tesztek vele)

Köszönöm, hogy 22 évesen a Lányok mentora lehettem. Minden percét élveztem, és levontam a tanulságokat.

Gratulálok a finalistáknak, és legfőképp neked Ruszó Tibi a győzelemhez.

Szóval hálás vagyok mindenért, most egy kicsit hangolódom az ünnepekre, alig várom, hogy a családommal, szeretteimmel együtt legyünk, aztán jönnek az új dalok, klipek, koncertek!" - zárta sorait Bogi, aki reméli, követői, rajongói továbbra is vele maradnak majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések