A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Versenyzőnek hitték a világversenyen Palmirát, a gyönyörű magyar énekesnőt

A szervezők munkáját segítette, ám versenyzőnek nézték a Miss Nation világversenyen Várhegyi Lucas Palmirát, a Rising Star tehetségkutató első szériájának nyertesét.

A csinos, Magyarországon élő énekesnő a show koordinátoraként dolgozott az Abu Dhabiban megrendezett versenyen, ahol alig akarták elhinni, hogy nem résztvevő.

- A stylistok, szponzorok, sminkesek munkáját segítettem. Nem mellesleg a lányokkal is foglalkoztam, hogy mindenki időben odaérjen a fotózásokra, a fodrászhoz vagy épp a ruhapróbára - mondta Palmira.

A versenyre a világ minden pontjáról lehetett nevezni, volt, aki Indonéziából, Szudánból vagy Nigériából érkezett. A táborban ott volt az idei magyar Nemzet Szépe, Biba Kitti is.

- A lányoknál nem csak a külső, de a belső értékek is nagyon fontosak. A természetes szépséghez a belső tulajdonságok is igen sokat adnak - mondta az énekesnő, majd hozzátette: a versenyre nem nevezhetnek olyan lányok, akik többek között plasztikai műtéten estek át vagy póthajat viselnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések