A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Emberségből jeles: három éves kisfiú álmát váltották valóra a magyar zsaruk

A készenléti rendőrök ajándékokat vittek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat budapesti raktárába, illetve egy hároméves kisfiú kívánságát is teljesítették - olvasható a Police.hu oldalán. 
Adománygyűjtést szerveztek a készenléti rendőrök karácsony alkalmából a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez csatlakozva. Több zsáknyi tartós élelmiszert és gyermekruhát sikerült összegyűjteniük a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságán. Az adományok nagy részét a szeretetszolgálat Bánya utcai raktárába vitték. Az ott dolgozók örömmel fogadták a rendőrök felajánlást, amit rászoruló családok között osztanak majd szét.
Emellett az adomány egy kisebb részét, melyben gyerekjátékok voltak, egy Budapest, XIV. kerületében élő hátrányos helyzetű, négygyermekes családnak adták át. Látogatásuk során pedig valóra váltották a szülők egyik gyermekének, a hároméves kisfiúnak azt a régóta áhított álmát, hogy egyszer beülhessen egy igazi rendőrautóba. A járőrök így megmutatták a kisfiúnak belülről a szolgálati járművet, valamint a különböző felszereléseiket is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések