A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tippmix: ezekre a meccsekre fogadtak a legtöbben

A november 28. és december 1. közötti tippelők közül a legtöbben, 920 015-en a Ferencváros–Espanyol (2-2) labdarúgó Európa-liga-meccsre fogadtak.

Mi több, a kupasorozat további négy összecsapása adta a legtöbbet megfogadott események top 5-jének további négy helyezettjét is.

A legtöbb nyereményt fizető mérkőzések listájára azonban az El-mérkőzések közül már csak az említett Fradi-meccs fért be (harmadikként), egyébként spanyol, angol és német bajnokik hozták a legtöbb pénzt a fogadóknak, a rangsort vezető Valencia–Villarreal derbi például 133,91 millió forintot.

A legmagasabb nyerő oddszok toplistájában is többnyire futballmeccsek fértek be: első helyen, 110-es szorzóval a Napoli–Bologna bajnoki, ahol azt kellett eltalálni, hogy 1-0-s félidei vezetést követően végül a vendégek 2-1-re nyernek.

Ismét kiderült, hogy a fogadók gyakran inkább szurkolóként viselkednek, mint racionálisan döntő játékosként. A női kézilabda-vb-n ugyanis a spanyol–magyar mérkőzésen (29-25) a többség a mieink sikerét várta – holott a legutóbbi vb-n az ibériaiak négy hellyel előttünk végeztek –, így a végkimenetelre tett 23 911 tippből csak 5400 lett helyes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések