A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt nem hisszük el: töltőállomás hangjaiból állt össze a fiatal dj új száma

Autómegállás, ajtócsukódás, töltőpisztoly behelyezése, aztán már folyik is az üzemanyag. Ez nem egy tankolás, hanem egy zeneszám alapja.

A fiatal dj, Edo Denova ugyanis készített egy új dalt, amely az OMV-töltőállomásokon keletkező hangokból állt össze. A zenei anyaghoz a napokban elkészült egy rövid spot is.


Egyértelmű szándéka volt az alkotónak, hogy a szett akár buli közben is műsorra tűzhető legyen, ám az autóval közlekedők számára ismerős és jellegzetes hangok felismerhetőek maradjanak. Ezek után az aligha meglepő, hogy a klip is egy töltőállomáson zajlik, ahol Edo Denova és egy vendég útjai keresztezik egymást, majd a tankolással elindul rövid közös kalandjuk. 

A hangok ritmusa által mindketten egy különleges világba csöppennek, ahol az idő és a fizika törvényei megtörnek, Edo irányításával pedig szédítő mozdulatokra lesz képes ismeretlen főhősünk. A videóklip története arra utal, hogy hagyományok pillanatok alatt megtörhetőek, egy töltőállomás is lehet sokkal több annál, mint amit megszoktunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések