A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Terézvárosba vezetnek az ellenzék drogos szexorgiáinak szálai?

Borul a balliberális bili: hamarosan megbukhat egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester a fővárosban. Az erkölcstelenségbe fulladt partiarc politikus haverjai társaságában kokós prostibulikkal múlatja az időt a VI. kerületben már évek óta – állítja az Angyal Ügyvédje blog.

Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció. Ez a pikáns sztori rajzolódott ki a magát az Angyal Ügyvédjének nevező blog oknyomozó munkája során, mely azt állítja: megtalálta és lebuktatja a balliberális ellenzék „Borkai Zsoltját”. A most indult blog január 1-jére ígér konkrétumokat, ha addig a mocskos, fülledt botrányban érintett balliberó politikuskujonok (élükön egy október 13-án megválasztott viccpolgármesterrel!) maguktól nem mondanak le, nem vonulnak vissza a közélettől - szúrta ki a PestiSrácok.hu.

A kizsákmányolt örömlányokkal felpörgetett, kokóillatú balliberális botrány, az ellenzék drogos szexorgiáinak szálai Terézvárosba vezetnek. Lássuk csak, mit tudott meg, és milyen vaskos leleplezést ígért az Angyal Ügyvédje!

„A VI. kerületi Szinyei Merse utcában áll az az új építésű ház, amelyben egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője drogos szexpartikat folytat évek óta. Ezen partik résztvevője közül hármat sikerült megszólaltatnia blogunknak. A politikusok őket egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték házhoz, amely fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat juttat el magas áron 'kiemelt' ügyfeleinek, óránként 80-100 ezer forintért.

A résztvevők beszámolói szerint az ellenzéki polgármester és 'főnöke' évekkel ezelőtt egy másfél szobás lakásban rendezte ezeket a bulikat, ám ezt az ingatlant hamar kinőtték, és ugyancsak a Szinyei Merse Házban, az Autóker Holding Zrt. luxusingatlanjában vettek egy nagyobb lakást. Ennek a lakásnak a tényleges tulajdonosa minden jel szerint az az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant egyszer sem tüntette fel. A házban egy négyzetméternyi lakóingatlan ára 1-1,2 millió forint. Informátorunk szerint ez a parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester hétvégente gyakran látogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pub-ot, ahová pártjuk is gyakran szervez 'csapatépítő' rendezvényeket.”

A blog szerint a drogos szexbulik női résztvevői – akik nyilatkoztak és bizonyítékokat is átadtak – első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. Az általuk elmondottakat ráadásul adott esetben bíróság előtt is vállalják, szóval izzadhatnak azok a balliberó politikusok, akik ezek szerint valós énjüket aljas módon titkolták el családjuk és a közvélemény elől, és az erkölcs bajnokainak hazudták magukat!

Az Angyal Ügyvédje azt is írja, a három lány

„többször két órát töltött el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak. A kokain két forrásból jutott el ezekbe a bulikba: egyrészt a frissen megválasztott polgármester szerezte be egy budai dílertől, másrészt az ő egyik közeli barátja ugyanonnan.” […] „A két politikus említett 'beszerzője' egyébként október 13-a után állást kapott a barátja által vezetett önkormányzatban, ahol a mai napon is dolgozik. Ő szintén a két ellenzéki politikus pártját erősíti. Maga is felvállalja drogos múltját, ám most megismert 'jelenét' természetesen nem. Időnként maga is részt vett a bulikon, nem csupán a drogot szállította.”

Izgatottan várjuk a következő heteket, hogy amennyiben igaznak bizonyulnak az Angyal Ügyvédjének állításai, a balliberók kokós, kurvázós partiarcainak lesz-e annyi vér a pucájukban, mint a győri expolgármesternek, és veszik-e ők is a kalapjukat, vagy sunnyognak, mint balhéelvtársaik: Budaörs lankadt szerszámú karalábékirálya, illetve a korrupt kispesti kokókommandó politikusbűnözői, és megpróbálják eltussolni vagy kibekkelni a botrányt...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések