A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapesti szoci vezetőket buktathat le az Angyal Ügyvédje?

Az Angyal Ügyvédje blog örömlányokkal drogos szexpartizó ellenzéki politikusok leleplezését ígéri. A név nélküli megszólításra előugrott Molnár Zsolt: az MSZP pártigazgatója szerint megpróbálták megzsarolni őt és egy frissen megválasztott, fiatal szocialista polgármestert. 

Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció. Ez a pikáns sztori rajzolódott ki a magát Kiss Krisztinaként, az Angyal Ügyvédjeként bemutató blog oknyomozó munkája során, mely a napokban azt állította: megtalálta és lebuktatja a balliberális ellenzék „Borkai Zsoltját”.

A nemrég indult oldal január 1-jére ígér konkrétumokat és bizonyítékokat, ha addig a fiatal örömlányokkal folytatott állítólagos drogos szexpartizásban érintett balliberális közéleti szereplők, politikusok (élükön egy október 13-án megválasztott polgármesterrel) maguktól nem mondanak le,

nem vonulnak vissza a közélettől – szúrta ki először a PestiSrácok, majd írta meg Terézváros blogunk is.

A leírásban körvonalazódó, kizsákmányolt örömlányokkal felpörgetett, kokóillatú balliberális botrány, az ellenzék drogos szexorgiáinak szálai ugyanis az Angyal Ügyvédje szerint Terézvárosba vezetnek. Mint írja, a főszereplők egy ellenzéki parlamenti párt politikusai, mégpedig egy frissen választott polgármester és a Tisztelt Házban helyet foglaló főnöke, akiknek a Szinyei Merse Házban szokásuk lazulni escortcsajok szolgáltatásait és némi fehér gyorsító tudatmódosítását élvezve...

Nem kellett sokáig várni az ellenzéki reakcióra: előugrott az MSZP! Az ATV Start hétfői műsorában Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója elárulta: magukra, magára ismert a terézvárosi botrányban. Ezzel együtt tagadó üzemmódba ment át. Úgy fogalmazott: „nem Borkai-ügyről van szó, hanem mocskos zsarolásról”, és ő „név szerint ismeri a szereplőket”. Elismerte, ő az ügy egyik szereplője (nyilván a honatya „főhős”), partnere pedig egy frissen megválasztott, fiatal MSZP-s polgármester (ilyenből amúgy nem sok van Budapesten: Őri Gergely, Kiss László, Horváth Csaba és Szaniszló Sándor jöhet potenciálisan szóba – a szerk.).

Molnár Zsolt azt mondta: a közelmúltban mindkettejüket megpróbálták megzsarolni, ezért feljelentést tesznek. „Nincs eltitkolt vagyonom, nem fogyasztottam kábítószert, nem vettem részt drogos orgiákon” – fejtegette a pártigazgató, aki cáfolta, hogy bármilyen értelemben „az ellenzéki Borkai” lenne.

Állítása szerint az elmúlt időszakban egy, egykor az MSZP közelében dolgozó, „magát újságírónak nevező személy” milliós nagyságrendű pénzt kért tőle. A műsorvezető kérdésére arra célozgatott, hogy Németh Gábort, az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében, aki jelenleg a Blogstaron vezeti blogját. Kíváncsian várjuk bloggerünk, Németh Gábor válaszát!

Ja, amúgy vészesen ketyeg az Angyal Ügyvédjének órája, már csak alig több mint 20 nap van hátra, míg robban(hat) a bomba!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések