A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: felszeletelték Szűz Máriát a „legsokszínűbb” svéd városban

Nincsenek szavak: az egyre fokozódó keresztényellenes barbárság áldozata lett Szűz Mária bronzszobra Göteborgban.

A sokszínűséggel és a nyitott kapuk politikájával melldöngető nyugat-európai civilizáció rohamtempóban szalad a vesztébe. Az agonizáció legújabb jele, hogy az etnikai és vallási keveredés, felhígulás árnyékában kontinensünk nyugati és északi felén egyre nagyobb mértéket ölt, mondhatni tombol a keresztényellenes barbárság.

A migrációs által durván sújtott, egyik „legsokszínűbb” svéd városként számon tartott Göteborgban a napokban például Szűz Mária szobrát gyalázta meg, rombolta le a gyűlölet,

mely sem istent, sem embert nem ismer, és nem tolerálja az őshonos „másságot”.

A 200 kilós, 1,75 méter magas bronz Szűz Mária-szobrot néhány napja lopták el „ismeretlenek” Göteborg egyik katolikus temploma, a Mária Magdolna plébánia kertjéből, majd nem sokkal később hat darabra szeletelve bukkantak rá a településen.

A nyugat-európai civilizáció agyhalottságát ismerve nem meglepő, hogy a helyi PC-rendőrség szerint az aljas tettesek ezer százalékra nem a keresztény vallást akarták megszentségteleníteni (ühüm...), hanem „csak” a bronz talapzatra fájhatott a foguk. A plébános segédje pedig azt reméli, hogy a szobor menthető, és az egyes részeket össze tudják majd illeszteni. Na ja, valahogy így vagyunk mi is a kereszténynek ismert és szeretett vén Európával.

Nagyon reméljük, hogy önfeladó haldoklásában még menthető, és a még meglévő, értelmes, öntudatos és értékes részeit össze lehet majd illeszteni...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések