A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tarján Zsófia, a népszerű énekesnő mellbevágó őszinteséggel mesélte el, hogy jutott idáig

Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője volt Kadarkai Endre vendége az Egyszóval című beszélgetős műsorban, amelyben 12 kérdésre kell igennel vagy nemmel válaszolni, majd néhány izgalmasabb témáról részleteiben is mesélnek a műsorvezető beszélgetőpartnerei.

Már gondolt rá, hogy bár ne Hernádi Juditnak hívnák az anyukáját, mert – mondja – nehéz egy híres ember gyerekének lenni. Büszke az édesanyjára és felnéz rá, de voltak nehéz időszakok: például, amikor elkezdett az élete afelé menni, hogy előadóművész lesz. Rengeteg dühöt és feszültséget adott ki magából, amik gyerekkora óta gyűltek benne. Kiderült, nem volt népszerű gyerek, az iskolában szabályosan kiközösítették.

Mi a helyzet a betegségével és a párkereséssel, avagy a magánélettel és azzal a változással, ami addig történt, amíg rá nem jött, hogy ő egy kicsit más, mint a többiek, és elfogadta, hogy ő nem a mai értelemben vett „cool” csaj? Ezekre is fény derül a videóból:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések