A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokkoló: rendszeresen bántalmazta gyermekeit a részeg, őrjöngő környei apa – Az egyik alkalommal ezt tette kamasz fiával és nyolcéves kislányával

Rendszeresen bántalmazta élettársát és gyermekeit a környei férfi, aki leginkább részegen esett neki családjának.

Vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetése miatt egy környei férfival szemeben, miután részegen többször is erőszakoskodott családjával.

A vád szerint az apa 2018-tól rendszeresen ivott, hétvégenként főleg. Részegen kifejezetten agresszívvá vált, és gyakran bántalmazta fizikálisan illetve verbálisan családját. A gyerekek gyakran próbáltak szembeszegülni vele, egymást illetve édesanyjukat védték. Egy ilyen alkalommal élettársa felé közeledett agresszívan, amikor is a nyolc éves kislányuk igyekezett közéjük állni, akivel szintén agresszív módon lépett fel a férfi. Ekkor tinédzser fia próbált a család női tagjainak a segítségére sietni: a vállánál fogja igyekezett apját megakadályozni abban, hogy bántsa a húgát és az édesanyját. Erre a férfi akkora erővel ütötte arcon a fiát, hogy a kamasznak nyolc napon belül gyógyuló arctáji duzzanata keletkezett.

A férfi büntette után az italozással, illetve a fenyegető életmóddal felhagyott, azóta is közösen neveli a gyerekeket élettársával. A sértett fiú illetve ügygondnoka nem kérte az apa megbüntetését a sérülés miatt, a bíróság azonban tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje az elkövetőt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések