A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt Bernie Ecclestone: ezt gondolja lánya kirablásáról a volt Forma-1-vezér

Bernie Ecclestone szerint bennfentesek árulhatták el az éppen Lapföldön nyaraló lányát, Tamarát, akinek több mint 20 milliárd forint értékben loptak el ékszereket londoni házából múlt pénteken.

A Forma–1 egykori vezére, Bernie Ecclestone bennfentesek árulására gyanakszik a pénteki rablással kapcsolatban, tudta meg a Daily Mail brit napilap. Tamara Ecclestone-hoz péntek éjszaka törtek be, – egyelőre ismeretlen betörők – és beszámolók szerint a 35 éves modell összes ékszerét ellopták, köztük egy 80 ezer fontot, azaz körülbelül 31,5 millió forintot érő Cartier-karperecet, számos felbecsülhetetlen értékű gyűrűt, valamint több fülbevalót is.

A 89 éves, egykor F1-vezér Ecclestone szerint nem lehet véletlen, hogy éppen akkor történt a betörés, amikor lánya családjával együtt Lappföldre utazott a karácsonyi ünnepekre.

"Nem ismerek minden részletet, de tekintve, hogy a házuk milyen biztonsági megfigyelés alatt volt, feltételezem, hogy belsős munka volt. Borzasztó, hogy éppen akkor kellett ennek megtörténnie, amikor elutazott Lappföldre, de talán jobb is, hogy nem volt itthon a rablás idején"

– nyilatkozta a Forma-1-et 2016-ig irányító Bernie Ecclestone a Daily Mailnek.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Ecclestone szerint lánya egy páncélszekrényben tartotta az ékszereit a hálószobájában, ahová a betörők vélhetően a kert felől juthattak be annak ellenére, hogy a közel 30 milliárd forintot érő házat és az azt körülölelő környéket biztonsági szolgálat védi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések