A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lóhalálában zavarták nyudíjba a népszerű főorvost, ezért!

Váratlanul nyugdíjazták a Szent Margit kórház sebészetének főorvosát. Olyan hirtelen történt mindez, hogy az előjegyzett betegek sem tudtak róla és hiába keresték orvosukat.

Már nem Imreh Domonkos vezeti a Szent Margit Kórház sebészeti osztályát – írja a 24.hu, amit közleményben az intézmény is megerősítette.

Az indoklás szerint a főorvos október 23-án elérte az öregségi nyugdíjkorhatárt, így a hatályos jogszabályok szerint november 29-én a főigazgató a 2018-ban kiadott és 2019. december 31-ig szóló vezetői megbízatását visszavonta.

Az osztályvezetői feladatok ellátására pályázatot írnak ki, addig (előreláthatólag 2020. január 15-ig) Issekutz Ákos főorvos kapott osztályvezetői megbízást.

Betegei hiába várták a főorvost, csak a helyszínen értesültek a számukra váratlan nyugdíjazásáról, és műtétek elmaradásától tartottak. A doktor távozásával több kollégája is otthagyja a Margit Kórház sebészeti osztályát.

„Természetes, hogy vezetőváltás kapcsán átmenetileg felerősödik a mobilitás egy ilyen osztályon, ugyanakkor az osztály működése zavartalan, megfelelő létszám áll rendelkezésre a folyamatos, biztonságos betegellátáshoz, a kórház vezetése pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy ez hosszú távon is biztosítható legyen” – írta a kórház.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések