A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt az edző: ez állhatott a korábbi DVSC-focista öngyilkosságának hátterében

Lelki gondok állhatnak a fiatal focista öngyilkossága mögött.

Édesanyjához indult vonattal, de már nem ért oda Tamás. Az aggódó édesanya jelentette a rendőrségen fia eltűnését, ám hiába keresték, a fiú öngyilkos lett. Információk szerint a vonat elé vetette magát. A MÁV közlése szerint vasárnap délután Apafa és Debrecen között a sebesvonat elgázolt egy embert.

"Az egyik korábbi csapattársa hívott, hogy úgy tudja, Tamással valami baj történt. Utánaérdeklődtem, és sajnos beigazolódott, vasárnap délután véget vetett az életének" – nyilatkozta a Borsnak Tamás edzője, Tóth János.

A helyiek között elerjedtek a pletykák, miszerint Tamás szerelmi bánat miatt vethette a vonat elé magát. Edzője azonban ezeket az állításokat képtelenségeknek tartja, mivel a fiatal focista és párja boldog párkapcsolatban éltek.

A focista korán elvesztette az édesapját, ami borzasztóan megviselte őt. Pályafutása is édesapja halála után kezdett hanyatlani, évekig pszichológus kezelte.

A hétvégi Debrecen–Kaposvár meccsen emlékezik meg a klub elhunyt játékosáról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések