A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ketten meghaltak a csanádpalotai gázrobbanásban

Egy idős nő meghalt, ketten füstmérgezést szenvedtek az éjjel Csanádpalotán. Nagymamát és unokáját holnap kiengedik a kórházból. A szomszédok szerint zárkózott életet élt a család.

Éjszaka gázpalackok robbantak fel Csanádpalotán. Éjfél után érkezett a lakossági bejelentés, miszerint teljes terjedelmében ég egy parasztház a Vörösmarty utcában. A tűzoltók kiérkezésekor egy gázpalack felrobbant, másik kettő palack pedig felhasadt. Öt vízsugárral oltották a lángokat, az épület két lakója saját lábán hagyta el a házat, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A család harmadik tagja, egy idős asszony a tűzben életét vesztette.

Kollégánk a helyszínen járva a szerencsétlenül járt család szomszédaitól megtudta: nagyon zárkózott életet éltek, nem kerültek közel a szomszédsághoz. Az udvaron halmozták a lomot, a szemetet. Az egyik szomszéd – névvel, arccal nem kívántak szerepelni a szomszédban lakók – elmondta, hogy a felrobbant gázpalackok közül kettő is átrepült hozzájuk. Nagyon nagy felfordulás volt hajnalban, nem kívánják ezt senkinek.

A csanádpalotai polgármesteri hivatalban kiderült, hogy a család két kórházba szállított tagját, nagymamát és unokáját, holnap kiengedik a kórházból. Mindketten füstmérgezést szenvedtek. A kislányt a keresztanyja befogadja, a nagyanyja a csanádpalotai idősek otthonában helyezik el. Az önkormányzat a temetési költségekhez rendkívüli támogatást biztosít. Ha olvasóink támogatni szeretnék a szerencsétlenül járt családot, a csanádpalotai polgármesteri hivatalon keresztül megtehetik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések