A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felborult egy kamion az M5-ösön Szeged közelében

A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon teljes az útzár. A közlekedőket a Röszke Autópálya-határátkelőhelynél terelik le a sztrádáról.

Felborult egy kamion az M5-ös autópályán, Domaszék térségében – jelezte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Műszaki mentés céljából a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Egy tehergépkocsi felborult az M5-ös autópályán Szeged közelében szerdán kora délután, a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztráda érintett szakaszát a főváros felé vezető oldalon – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a sajtót. 

Szabó Szilvia közölte, eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy tehergépkocsi az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 168-as kilométerszelvénynél szerdán fél egy előtt. Az elsődleges adatok szerint személyi sérülés nem történt. A közlekedőket a Röszke Autópálya-határátkelőhelynél terelik le a sztrádáról és az 55-ös számú főútról van lehetőség a visszatérésre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések