Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Így lesz tökéletes a kaszinótojás: kötelező menü szilveszterkor

Igaz, hogy régi játékos, de nem szabad kispadra ültetni a kaszinótojást szilveszterkor.

Próbáld ki egyszerű receptünket, és kínáld meg a vendégeket egy kis kaszinótojással! Meglátod, nem lesz olyan látogató, akinek ne ízlene kreációd.

Hozzávalók:

10 tojás
2 evőkanál majonéz
1,5 dl tejföl
1 evőkanál mustár
fél csokor petrezselyem
bors

Elkészítés menete:

Forralj vizet, és a tojásokat főzd keményre. Vedd le a héjukat, majd vágd őket keresztbe, hogy ki tudd venni a sárgájukat. A majonézt, a mustárt és a tejfölt keverd össze alaposan.

Egy villa segítségével nyomkodd össze a tojássárgákat, majd a felaprított petrezselyem társaságában keverd hozzá a tejfölös masszához. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal, végül a fél tojásokba töltsd bele a krémet, és már kínálhatod is. Kicsit lehűtve még finomabb, ráadásul az ízek is jobban összeérnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések