A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hihetetlen: cipőjével a kezében futott rekordot a 8 éves kisfiú

A nyolc éves Logan Smith élete legjobbját futotta egy fél pár cipőben, miközben a pár nappal korábban elhunyt nagyapja emléke előtt tisztelgett.

Logan Smith az öt kilométeres távot 21 perc 31 másodperc alatt futotta le a texasi Cross Country futóversenyen, megdöntve ezzel saját rekordját. Tette mindezt úgy, hogy a táv felénél bal lábáról leesett a cipője, amit aztán a kezében tartott egészen a célig.

A kisfiú, aki néhány nappal a maraton előtt veszítette el nagyapját, aki gyerekkora óta inspirálta a futásra a Runner’s Worldnek elmondta, habár a nézők arra biztatták, inkább álljon meg és vegye vissza a cipőjét, ő úgy érezte, nagyapja miatt tovább kell futnia.





"Ez a verseny nagyon fontos volt számomra. Végig éreztem, ahogy nagypapám figyel engem, ezért kérdés sem volt, hogy tovább kell futnom, hiába biztattak arra az emberek, hogy álljak meg, és vegyem vissza a cipőmet. Nagyapám miatt, aki ezentúl mindig ott lesz majd a versenyeimen, meg kellett döntenem a rekordomat" – nyilatkozta a nyolc éves fiú, aki tragikus hirtelenséggel elhunyt nagyapa fejpántjában futotta le a távot zárt korosztálya élén.

Logan édesapja, Craig Smith a versenyt követően elmondta, éppen a maratonnal egy napon tartottak megemlékezést a 71 éves korában elhunyt nagyapa, Jimmy Smith emlékére, ez vezethetett ahhoz, hogy nem kötötték be megfelelően a fiú cipőjét.

„Mindig én kötöm be Logan cipőjét a versenyei előtt, de a megemlékezés miatt, ami másfél órával a verseny után volt, megoszlott a figyelmem, lehet, hogy emiatt oldódott ki a fűző” - mesélte az édesapa, aki szerint a több mint 400 versenyen futó nagyapa rendkívül büszke lett volna a kisfiúra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések