Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Házi tonhalkrém percek alatt: a majonéztől lesz sűrű és krémes

Mindig jól jön egy szendvicskrémrecept. A tonhalasnál egyszerűbb, jobb nem is kell.

Tedd változatosabbá a szendvicseket házi tonhalkrémmel! A majonéz és a tejföl sokat javít az állagán. Változatosan fűszerezheted, és a zöldségek is jól mennek hozzá. Ne csak péksütire kend, tökéletes mártogatósnak, sőt salátákhoz, tésztákra is kitűnő.

Hozzávalók:
    2 doboz tonhal (konzerv)
    3 evőkanál majonéz
    2 teáskanál tejföl
    1 db vöröshagyma
    1 teáskanál citromlé
    1 teáskanál mustár
    0.5 csokor petrezselyem
    só
    bors

Elkészítés:
A tonhalat csepegtesd le, tedd egy kisebb tálba, és villával törd össze. Rakd hozzá az apróra vágott vöröshagymát, a majonézt, a mustárt és a citrom frissen facsart levét. Lazíts a masszán tejföllel, és ízesítsd sóval, borssal. A végén tedd hozzá az apróra vágott petrezselymet.

Keverd össze jól, majd rakd a hűtőbe legalább egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések