A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Görbicz Anitát a nemzet egyik legsikeresebb sportolóját mocskolja egy Pintér Bence nevű magát újságírónak nevező senkiházi

Most éppen Görbicz Anitába állt bele a haladó, nyugati és főleg baloldali sajtó. A bűne az, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjét meri támogatni.

Ismerjük a klasszikus mondást: Magyarországon vannak a független közszereplők, meg a fideszesek. Előbbiek általában teli szájjal fröcsögnek a másikra és ezt most nem úszta meg Görbicz Anita sem. A világ valaha volt legjobb kézilabdázóinak egyike egy szórólapon ajánlja a győriek figyelmébe Dezsi Csaba András polgármester-jelöltet.

Ezt kiszúrt az azonnali.hu, amely hangzatos címmel adja el a cikkét. Nyilván, ha Bede-Fazekas Csaba operaénekes, vagy éppen Petrovicz Szabolcs autóipari munkás nevét emelik ki, akkor a kutya sem kattint rá az írásra. Így viszont gyorsan végig is söpört a baloldali sajtón és a hozzászólásokban az elvakult olvasók már elfelejtik Görbicz Anita világraszóló sikereit és válogatott jelzőkkel szidalmazzák a sportolót.

Ez a baloldali demokrácia! Így viselkednek akkor, ha valakinek nem egyezik velük a véleménye, sőt homlokegyenest más a világlátása. Akkor bele kell szállni, el kell taposni. Így megy ez azon az oldalon.

Legyen az ő bajuk…

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

pinter.bence üzenete…
Kedves cikkíró,

az egy, hogy kérdés nélkül ellopta az általam készített fotót.

Az kettő, hogy érdekelne: a témájául választott hírben, amelynek írójaként engem személyeskedve kiemelt a címben, vajon mi a mocskolás? Hiszen tény: Görbicz Anita beszállt a Fidesz oldalán a kampányba, ennél jobban, minthogy egy párt jelöltjének szórólapján szerepel valaki, nem lehet beszállni a kampányba.

Az én cikkemben ezel kapcsolatban semmiféle értékeítélet nem hangzik el az én részemről Görbicz Anita döntése, vélemény kapcsán, mivel csak tényeket közöl (Görbicz szerepel egy fideszes szórólapon).

Ezek után nem érzem tarthatónak, hogy cikke címében tényként azt állítja (a személyeskedés mellett), hogy én mocskolódom, hiszen ilyesmi nem történt – az, hogy a tényszerű hírre a kommentelők mit reagálnak, az egyáltalán nem az én felelősségem.

Kérem, hogy a cikke címét ennek fényében sürgősen módosítsa, illetve az általam készített képet cserélje ki valami olyanra, amit joga is van használni.

Üdvözlettel,
Pintér Bence