A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony főpolgármester valószínűleg maga sem gondolhatta komolyan, hogy megválasztják

Erre abból következtethetünk, hogy a híveinek papíron jól csengő ígéreteiből folyamatosan visszakozni kényszerül, mert amikor meg kéne azokat valósítani, mindig kiderül, mekkora baromságokat talált ki.

Hiába hirdetett stadion stop-ot kampányában, mára ott tartunk, hogy mindegyik megépül (atlétikai stadion, Bozsik stadion, kézilabda csarnok), s úgy tűnik a budapestieknek azt a szégyenérzetet sem kell kipróbálniuk, milyen a világ egyik legrangosabb sporteseményének rendezési jogát visszaadni.

Most itt lenne a lehetőség, hogy egy újabb ígéretét próbálja meg beváltani, hiszen a Fővárosi Önkormányzat - tehát a saját - beruházásában zajlik a ligetvédők által legkárosabbnak mondott állatkerti bővítés, az úgynevezett Pannon Park - Biodóm a Városliget szélén, a régi vidámpark területén. Karácsonynak egy tollvonásába kerülne leállítani az egészet, pláne, hogy a félig kész épület befejezéséhez még egy laza 20 milliárd forint kellene a farzsebéből előrántani, hiszen a kormány aligha fogja ezt a pénzt neki odaadni. Ráadásul az általa oly nagy áhítattal szeretett UNESCO-t is aggasztja az sündisznó szerű épület, így akár két legyet is üthetne egy csapásra.

Vajon lesz-e töke leállítani az egész miskulanciát?

A kérdés költői. Persze, hogy nem lesz. A jó Karácsonyunk inkább kórházak és múzeumok elgáncsolásával akar bevonulni a történelem-könyvekbe.

Forrás: Népszava

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések