A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Forrnak az indulatok: a régi otthonába költözhet vissza Bróker Marcsi - „Sokan várják majd őt a kapuban, hogy elszámoljanak vele”

Már vághatja a centit karácsonyi szabadulásáig Bróker Marcsika, azaz D. Sándorné. A háromfős zárkában ülő asszonytól 767 károsult 12 milliárd forintot követel.

– Marcsika nagyon erős nő, semmi nem tudta megtörni a rács mögött. Se az, hogy elúszott a vagyona, se az, hogy nem engedték el a gyógyíthatatlan betegségben elhunyt férje, Sanyi búcsúztatására – nyilatkozta a Blikknek Bróker Marcsika neve elhallgatását kérő legjobb barátnője. Az asszony elárulta: 6 millió forintot adott Marcsikának, amit kamatostul visszakapott. Most attól fél, ha a barátnője kiszabadul, sokan erőszakkal próbálják kicsavarni belőle a pénzüket.

A Blikk megkereste Marcsika minden fényűzéstől mentes, 40 éve épült kockaházát, ahová szabadulása után hazatérhet. A lehúzott redőnyök, a kikötött csengő is arról árulkodik, férje halála óta senki nem lakik ott.

– Hajaj, lesz majd itt nagy élet, ha Marcsika hazajön, sokan várják majd őt a kapuban, hogy elszámoljanak vele – jósolta a közvetlen szomszédban lakó Porok László (18).

– Az én nagymamám 15 millió forintját vitte a bankba, hogy ott fialtassa. Csakhogy a nagyit az ügyintéző a közvetlen szomszédunkban lakó korábbi fiókvezetőhöz, Marcsikához küldte, mert ő sokkal több kamatot fizet. Persze, jól becsapta Marcsika, pedig gyerekkora óta ismerte az apukámat.

A Blikk megtudta, Bróker Marcsika lányai, a kozmetikusként dolgozó Kriszta és a bolti eladó Erika az iskolás gyerekeik biztonsága miatt elköltöztek Karcagról. A lányok másfél év után a beszélőn találkoztak újra az édesanyjukkal, akinek a szabadulását most szorongva várják. Attól félnek, újra fellángolnak az indulatok.

– Tőlem aztán nem kell félnie Marcsikának, már nem érdekel engem se ő, se a pénz – válaszolta röviden a Blikk kérdésére Bróker Marcsi sógora, aki 50 millió forintot adott az asszonynak, de sosem kapta vissza.

Ki kell engedni

Bróker Marcsika a Kun-Mediátor Utazási Iroda vezetőjeként tizenöt éven át valójában piramis játékot épített, a botrány kirobbanásakor a Karib-tengeri Belize-be menekült. Három éve hozták haza. Ügyében még mindig nem született bírósági ítélet, ezért kiengedik, mert ítélet nélkül három évnél többet senki nem tölthet a rács mögött.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések