A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felfoghatatlan: hogy engedhették a gyerekei közelébe a győri családirtót?

Az első kérdés, ami felmerül a gyerekeit megölő férfi ügyében, hogy: miért? De rögtön azután az is, hogy ki tehet erről?

Ki az, aki úgy gondolta, hogy egy gyilkossági kísérletért leültetett férfi elég jól viselkedik ahhoz, hogy hamarabb szabaduljon, és mintha mi sem történt volna, találkozzon azokkal a gyerekekkel, akiknek az anyját meg akarta gyilkolni?

Az ember első gondolata, hogy valaki itt hatalmasat, halálosan nagyot hibázott, ami miatt egy 10 és egy 13 éves gyerek meghalt. A bíróság szerint azonban a férfival látszólag minden rendben volt, sőt az exfelesége is azt mondta, elég jó apa ahhoz, hogy ne szakítsák el tőle a gyerekeit. Ha így van, ez az ember mindenkit megtévesztett.

Úgy hittük talán, hogy pszichopaták csak a filmekben vannak, de láthatóan a valóságban is előfordulnak. A kérdés az, ki és hogyan véd meg minket azoktól, akik bármit megtesznek, hogy ártsanak?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések