Hirdessen itt

Megint egymásnak feszült Majka és Puzsér: az ózdi rapper ezt üzente a műsorvezetőnek

Itt az újabb felvonás Majka és Puzsér Róbert csatájában: az ózdi rapper és televíziós műsorvezető, valamint a kritikus újra egymásnak feszült az interneten, vitájuk pedig odáig fajult, hogy Puzsér szerint Majka veréssel fenyegeti őt. A vita forrása, hogy Puzsér a hirklikk.hu-n írt a TV2 műsorairól és lesújtott Majka saját fejlesztésű játékára, a Nyomd a gombot, tesó!-ra is.

„Üdítő adalék, hogy Majka papa saját fejlesztésű vetélkedője is a földbe állt, hiába verte a nyálát az ózdi hős, hogy majd megújítja vele a televíziózást Magyarországon" – fogalmazott a cikkben Puzsér Róbert, ami után nem kellett sokat várni a válaszra sem.

„A haverja kokainozását büszkén beáruló ózdi vamzer legújabb akciója gyanánt veréssel kínált meg" – írta nem sokkal később már a saját Facebook-oldalán Puzsér, aki Majka írását is közzétette:

„Most komolyan! Ki alkalmazza Puzsért? Ki a f...om ad pénzt azért, hogy megnézze vagy elolvassa ezt a nyilvánvaló bolondot? (...) Egyedül az ő részéről értem ezt az egészet. Szegénykémnek valamit kell csinálnia, hogy legyen pénze Xanaxra. Elhasznált panelmondatok, kamu intelligens beszólások, évről évre a nélkülözésből fakadó emberutálat... Tényleg kíváncsi lennék egy pszichiáter véleményére róla. Az egyetlen esélye ennek a szánalmas p.csnek, hogy egyszer valahol összefutunk és akkora barackot nyomok a fejére, hogy benne lesz a híradóban két hétig" – ekézte Puzsért Majka, akit ugyanúgy hiába kerestünk, mint a kritikust, hogy beszéljenek arról, miért marakodnak folyton, hiszen nem ez volt az első csörtéjük.

Puzsér először azután találta meg a rappert, hogy az drogozás miatt kirúgta Curtist, majd akkor piszkált oda a rappernek, amikor az azon kesergett, hogy a Fonogram-gálán nem kapott díjat.

Másokkal is voltak vitáik

Szinte nincs olyan képernyős, akihez Puzsér Róbertnek ne lett volna egy-két „kedves" szava az elmúlt években. Háborúzott már Berki Krisztiánnal, Schobert Norberttel, de beszólt Bödőcs Tibornak, Fluor Tominak és Hajdú Péternek is, utóbbival a bíróságon kötöttek ki. De Majkát sem kell félteni, keveredett már nyilatkozatcsatába Jollyval, összeakasztotta a bajszát Pataky Attilával, de osztotta már ki korábban Sváby Andrást és Feke Pált is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések