A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Én vagyok a középkorú futó anyuka” – Megszólalt a Szombathelyen elgázolt nő, így érzi magát a borzalmas baleset után

Életveszélyes sérüléseket szenvedett Szombathelyen egy futónő, miután elgázolták a Brenner Tóbiás körúton.

Egy kétgyermekes édesanyát gázolhattak el december 8-án, vasárnap reggel a szombathelyi Bagolyvárnál, akinél nem voltak személyes iratok, így a helyi lakosok segítségét kérték az azonosításban. A Eszter profi felszerelésben futott, amikor a baleset történt, a helyszínen talált sporteszközeiből, a telefonja nyitóképén látható két gyermek képe segítségével próbálták beazonosítani a szombathelyiek közreműködésével.

A 112Press.hu számolt be arról, hogy most megszólalt az a futónő, akit Szombathelyen gázoltak el nemrég. Németh Eszter életveszélyes sérüléseket szenvedett el a balesetben, most pedig Facebookon reagált azoknak, akik érdeklődtek hogyléte felől.

"Sziasztok! Sokan érdekődtetek, köszönöm viszonylag jól vagyok. Engem ütött el az autó, én vagyok a középkorú futó anyuka. Tibinek nagyon hálás vagyok hogy egyszerre jött a cikket látva es még a fiúkra is vigyázott. Igaz barát vagy, lehet ezen múlott az életem ❤ ezért értünk hamar Budapestre. Viszont van még feladatom mert nagyon vigyáztak rám az angyalok. Ezen kívül nagyon sok mindenki van a listámon, sőt szinte el sem hiszem mennyien vagytok csak egyszerűen meg szeretném köszönni. Köszönöm hogy vagytok. ❤" - írja aSzombathelyi Futóklub oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések