A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Először csak átkutatta az autókat, majd egyet kölcsön is vett

Az ügy adatai alapján kedden két somogysárdi ingatlan udvarára is besurrant egy akkor még ismeretlen elkövető, aki az udvaron álló személyautókban kutatott a járműben hagyott indítókulcs reményében.

Ahol kulcsot nem talált, ott kisebb értékeket – többfunkciós zsebkést, autós töltőt és parfümöt – vett magához, végül az egyik autóval távozott a helyszínről.

A tulajdonosok másnap reggel tettek bejelentést a Nagybajomi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók és körzeti megbízottak azonnal hozzáláttak a bűncselekmény felderítéséhez. Az éjszaka folyamán elkötött autót a település tanintézménye udvarán megtalálták, az adatgyűjtés során a hatóság látókörébe pedig egy 18 éves újvárfalvai férfi került.

A feltételezett elkövető lakóhelyén tartott házkutatás során előkerültek az ellopott értékek, így a rendőrök elfogták és előállították őt a rendőrőrsre, ahol lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatalember beismerő vallomásában elmondta, az autót nem ellopni akarta, csak kocsikázni támadt kedve.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések