A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drámai pillanatok az X-Faktor döntőjében: Dallos Bogi után ByeAlex is a könnyeivel küszködött

Eltört a mécses ByeAlexnél Vanek Andor produkciója után X-Faktor fináléjában: élete legszebb és egyben legnehezebb időszakáról vallott élő adásban a győztes mentor.

A 2019-es X-Faktor finalistái az utolsó élő adásra négy-négy dallal készültek. Az utolsó körben azzal álltak színpadra, amit még az előválogatón hallhattunk tőlük: Vanek Andor A legnagyobb showman című film egyik dalát, a Never Enough-ot hozta, ezzel a produkciójával pedig sokak szemébe könnyet csalt. Az ítészek is meghatódtak; Dallos Bogi például azért érzékenyült ennyire el, mert minden x-faktoros élményt felhozott nála Andor dala. Mint elmondta, az előválogatók legszebb pillanata az volt, amikor Vanek Andor elkápráztatta őket.

Nemcsak Dallos Bogi itatta az egereket a véleménymondáskor, hanem az idei évadban történelmet író ByeAlex is könnyekig hatódott. Az ítész ugyan nem értékelte Andor produkcióját, ehelyett azonban elmondta: tudja, hogy egy nehéz alak, és hogy nehéz őt elviselni. Alex hangja ezt követően elcsuklott, gondolatait csak a második nekifutásra tudta jobban kifejteni - írja a Life.hu.

- Én három sráccal dolgoztam ebben az évben, mind a három másért volt jó. Mind a hárommal máshogyan kellett leülnöm próbálni, énekórákra járni és egyebek. Mind a három tök más személyiség volt és más zenét szeretett. Ennyire nehéz dolgom még nem volt, mint ebben az évben. Én szerettem ezt az évadot, és nagyon sokszor utáltam is egyszerre, mert rengeteg problémám volt, és ennyire szenvedélyes évadban nekem még nem volt részem, mint amilyen ez volt. Rengeteg minden történt velünk. [...] - fejtette ki elcsukló hangon ByeAlex, aki hozzátette: mentoráltjai nem hisztiztek, s volt, hogy ők szedték össze őt, amikor kellett. Megemlítette: nem tudja, hogy alakul, lesz-e még mentor a következő X-Faktorban, ám ha nem, akkor büszkén teszi le a stafétát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések