A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az év meccse jön a férfi kéziseknél

Csúcsmérkőzést rendeznek szombaton a férfikézilabda-NB I hét végi fordulójában, a szezonban először csap össze a két ez idáig hibátlan topcsapat, a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged (M4, 19.30).

A veszprémiek spanyol vezetőedzője, David Davis tisztában van a mérkőzés jelentőségével.

– Tudom, hogy nagyon sokan várják Magyarországon ezt a találkozót. Úgy gondolom, hogy egy látványos meccset fogunk játszani, de közben mégis nyerni szeretnénk – fogalmazott Davis.

A tréner dolgát jelentősen nehezítik ugyanakkor a sérülések. – Lékai Máté és a francia Kentin Mahé után egy hete az Achilles-in-szakadást szenvedett norvég Kent Robin Tönnesent is elvesztette a gárda.

A két együttes veszprémi mérlege viszont mellettük szól: 62 siker mellett a múltban mindössze négy alkalommal nyertek vendégként a szegediek.

A Tisza-partiakat irányító spanyol Juan Carlos Pastor vezetőedző szerint a siker kulcsa a jó védekezés lehet.

– Fontos része egy ilyen szintű meccsnek a kevés labdaveszítés. De a védekezés dönt el egy-egy ilyen összecsapást, ha ez jól működik, akkor könnyebb a dolgod a támadásban is. Komoly csatára számítok – mondta a szakember.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések